About Julie

Creatiedrang

Awel, ik schrijf graag. Of schrap dat, ik maak graag, maar schrijven is mijn gevecht en mijn woorden zijn mijn wapens.

  • Ik schrijf omdat ik ben en ik denk niet dat het ooit anders zal zijn.
  • Ik zal nooit een graphic designer worden, maar boy wat kan ik vrolijk worden van uren prutsen en prullen in Photoshop Pixelmator.
  • Ik zal nooit een kunstenaar zijn, maar ik teken en schilder als waan ik mezelf Monet.
  • Ik ben verre van de volgende Coco Chanel, maar ik maak al vlotjes kussenslopen met mijn 45 jaar oude Bernina, Bernina Naaimachien.

Verhaalverslaving

Ik durf niet in te schatten hoeveel uren ik al met mijn poep geparkeerd voor mijn scherm gekluisterd zat, aflevering na aflevering, van serie na serie die de revue passeerden. Vroeger ging ik alleen kapot van wat het grote scherm mij kon bieden en nu zijn series mijn grootste plezier. Het einde van een goeie serie is als die van een goed boek, je gaat een beetje dood vanbinnen omdat het op is en je het nooit opnieuw van nieuw kan beleven.

Boeken zijn dan weer mijn allereerste grootste liefde. Door de jaren heen ben ik plots verhangen geraakt aan fantastische fantasy. Laat me maar dromen.

Schermdrang

Het internet. Toen ik begon was het nog via het dunne kabeltje. En werd mijn verbinding verbroken wanneer de telefoon werd opgenomen. Sindsdien ben ik waarschijnlijk al verslaafd, al vanaf ik beter wist hoe ik stiekem kon inloggen via dat inbelsysteem en die wereldwijde wereld op mijn scherm werd geprojecteerd.

(En ja, excuses, een van die lelijke Angelfire websites met duizend dansende gifkes was van mijn hand.)

Ook in de tijd van dat je modem nog moord en brand schreeuwde als je hem wenste te activeren, waren oude spelconsoles. Met cartridges waar je nog gewoon op kon blazen om ze opnieuw te doen werken. Uren werkte ik dan voor de verlossende Finish Him of schoot ik op mijn crt scherm op die dekselse eenden.

Is dit genoeg, of wil je meer weten? Als je optie twee aanvinkte, verwijs ik u graag door naar de home & de gallery knop, voor een biografie ben ik nog wat te jong.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.